Плідна праця видавництва в умовах військового часу

13 Квітня 2023       views 807


А ми продовжуємо працювати в умовах війни.

Запитаєте: «Як?». Хотілося би відповісти: «Дуже просто».

Але, напевно, більш підхожою стане фраза: «Усупереч усьому». Ми тримаємося, наче та шафка з Бородянки. Бо ми мусимо вистояти й перемогти.

Шафка з Бородянки

А ще тому що мусимо підтримувати життя в нашому рідному Харкові та країні, надихати власним прикладом інших, вселяти надію в наших читачів, зберігати спокій, оптимізм, світлу віру в майбутнє і, головне, продовжувати видавати книжки.

Частина працівників видавництва «Моноліт Бізз» від 24 лютого залишається в Харкові, мужньо поєднуючи видавниче навантаження та волонтерство.

Місто Харків

Інша частина, — попри перебування у віддалених куточках України або й за її межами, продовжує готувати книжки до друку, адже українці мають потребу читати і розвиватися навіть у такий складний час.

Ми продовжуємо вести переговори із закордонними партнерами та купувати іноземні проєкти. Особливої уваги в цей час хочемо приділити якісним розвивальним дитячим виданням. Тому вже в квітні чекаємо на вихід трьох нових книжок серії «Розумні ігри» японського видавництва Gakken.

Розвивальні дитячі видання

Розвивальні дитячі видання

Розвивальні дитячі видання

Крім того, з нашими партнерами ми активно працюємо над створенням книжки-зошита з вивчення українського алфавіту за японською методикою. Вже влітку українські д ітлахи зможуть виконувати цікаві вправи за новим виданням.

Алфавіт

Ознайомитися більш детально з повним асортиментом розвивальних зошитів-книжок Gakken можна за посиланням: https://bizz.monolith.in.ua/uk/gakken-all-the-books

Розумні ігри

Ми готуємо й унікальні проєкти власного виробництва. Вже невдовзі ви зможете придбати настільну гру «Історія відкриттів та винаходів», яка подарує вам чимало позитивних емоцій. На вас чекають яскраві ілюстрації, цікаві правила гри та захопливі історії про створення й виникнення різноманітних світових винаходів.

Настільна гра Історія відкриттів та винаходів

Настільна гра Історія відкриттів та винаходів

Настільна гра Історія відкриттів та винаходів

Запитаєте: «Звідки черпаєте сили й стійкість?». Маємо універсальний рецепт — віримо в ЗСУ, нашу країну та наших неймовірно завзятих людей! Донатимо кожен по змозі! Віримо в перемогу!


Радимо прочитати