Захоплива подорож у різні куточки світу

21 Січня 2021       views 1275


Позаду веселі новорічні свята і прекрасні спогади про чимало часу, проведеного разом: тато, мама й малеча. Але чи всі ви змогли організувати спільне дозвілля так, щоб зимові канікули минули і весело, і з користю? Аби більше не перейматися цим питанням, пропонуємо вашій увазі унікальне рішення: «Дитячу карту світу» від Dino's maps — провідного світового виробника дитячих ілюстрованих карт і освітніх видань — в українському перекладі.

 


Напередодні нового 2021 року у видавництві «Моноліт Бізз» вийшло це неймовірне видання. Тільки погляньте на дивовижні малюнки цієї карти: тут і Ейфелева вежа, і Біґ-Бен, і Маріїнська западина, і Софіївський собор і ще багато-багато інших цікавинок для вашої малечі. На кого розраховане це видання? Як то кажуть кожен знайде своє. Знайомити дитину з картою можна починаючи з 4-х років, однак навіть підліткам буде цікаво вивчати світ з «Дитячою картою».



Для найменших цікавим стане дослідження тваринного світу материків і розширення словникового запасу завдяки нескладним іграм з картою на кшталт «Знайди лева…», «Знайди жирафа…». А от для старших користувачів завдання можуть бути більш складними: наприклад, знайди столицю Коста-Рики абощо.



Карта не втратить своєї актуальності у продовж навчання у школі, адже тут поєднані цікаві матеріали з біології, історії, географії тощо. Вирушаючи у подорож світом, пропонуйте малечі віднайти місце майбутнього відпочинку, а повернувшись додому, знаходьте на карті рідну Україну. Проводьте паралелі, переглядаючи пізнавальні телепередачі, аби дитина не просто запам’ятовувала назви країн світу, а й співвідносила їх із континентами, сторонами світу.



Карта стане прекрасним подарунком на іменини або ж просто корисним надбанням. Завдяки великому формату та яскравому дизайну гарно впишеться в інтер’єр дитячої кімнати та стане предметом захоплення друзів дитини. 



Придбати «Дитячу карту світу» можна за посилання: https://bizz.monolith.in.ua/uk/books/dytjacha-karta-svitu


Радимо прочитати