Уперше! Бестселери Ігоря Манна українською!

31 Січня 2018       views 2933


Ігор Манн — відомий спікер, автор, видавець і маркетер (не плутати з маркетологом, який має теоретичні знання, а не практичні навички з маркетингу!). Насамперед Ігор Манн — це людина, яка зуміла досягти позитивних результатів у всіх справах, за які вона бралася. Його біографія — це історія успіху. Автор написав і випустив чимало книжок про маркетинг, більшість яких стали бестселерами.


Ми плануємо видати дві популярні книжки Ігоря Манна — «Номер 1» і «Маркетинг без бюджету», щоб українські читачі теж мали можливість почерпнути з них знання, які стануть у пригоді, коли вони захочуть удосконалити свої бізнес-навички, скориставшись тим набором ефективних інструментів, що запропонував автор.

Отже, як і завжди, коли ми плануємо надрукувати якусь книжку, то беремося за її зовнішній вигляд, який, хто б що не говорив, а все-таки має значення для читачів. Спочатку ми подивилися, як видавництво «МІФ» оформило ці книжки.



Нам сподобався підхід дизайнерів до оздоблення обкладинок, проте ми вирішили створити власні, які б більше відповідали нашим уявленням про ці дві книжки. Щоб обрати гарні «обличчя» для творінь Манна, ми влаштували обговорення у спільному чаті, де кожен учасник нашого редакційно-видавничого колективу міг запропонувати свою ідею. Зрештою, на словах і за допомогою зображень ми визначили варіанти обкладинок. Своїми задумами поділилися зі студією ColorSpace™, яка нам допомогла перенести книжкову «одежу» зі світу ідей у світ речей. :)


Спочатку обирали оформленням для «Номер 1». Ми мали одразу три варіанти, і кожен з них нам по-своєму подобався, проте зупинитися треба було лише на одному.



І ми обрали перший, дещо вдосконаливши його.




Отримали від ColorSpace™ два варіанти обкладинки для книжки «Маркетинг без бюджету».



Чорна обкладинка дещо гнітить своєю похмурістю, тому більшості з нас припало до душі оформлення в блакитних тонах. Проте воно також не зовсім відповідало задуму: хотілося, щоб обкладинка уособлювала свіжість ідей автора й була приємною для ока. Так з’явився третій варіант — із яблуком. Бо що ж може зрівнятися зі свіжістю кольору соковитого зеленого яблука? 



Ця обкладинка була затверджена. :)  


Чекаємо з нетерпінням, коли вже можна буде потримати ці дві чудові книжки в руках. Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнатися першими про те, коли «Номер 1» і «Маркетинг без бюджету» вийдуть у світ українською мовою! 


Читайте також: Редакційна "команда команд" у творчому пошуку




Радимо прочитати